Seekord midagi kiiret ja kerget, mis maitseb igaühele, kes hindab pasta ja tomatikastme kooslust.
Vaja läheb:
500 grammi meelepärast hakkliha

50 grammi võid
2 küüslauguküünt, peenekshakituna
1 sibul, peenekshakituna
1 paprika, väikeste kuubikutena
800 grammi purustatud tomateid või passatat
peotäis hakitud basiilikut
250 grammi pastat (penne või rigatoni)
100 milliliitrit vahukoort
50 grammi riivitud parmesani
200 grammi mozzarellat, kuubikutena
1 supilusikas pruuni suhkrut
õli, soola ja pipart
Talita nii:
- Sulata pannil või ja lisa sellele veidi õli. Prae selles sibulat ja paprikat umbes viis minutit.
- Lisa küüslauk ja prae veel umbes minut.
- Lisa hakkliha ja pruunista, maitsesta soola ja pipraga.
- Lisa pannile tomatid ja suhkur ja keeda kastet umbes 10 minutit.
- Sega hulka basiilik, parmesan ja vahukoor ja maitsesta soola ning pipraga.
- Keeda pasta al dente valmiduseni, kurna ja sega pasta kastmega.
- Kalla sega ahjuvormi ja aseta peale mozzarellakuubikud.
- Küpseta 180 kraadises ahjus 10 minutit.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar