Vaja läheb:
14 kannelloonitoru

400 grammi tuunikala õlis
20 musta oliivi, viilutatuna
500 grammi passatat või purustatud tomateid
50 grammi toorjuustu
50 grammi Hellmansi majoneesi
1 punane pipar, kuubikutena
1 sibul, peenekshakituna
1 tshillipipar, peenekshakituna
3 keedetud muna, hakituna
3 küüslauguküünt, peenekshakituna
150 milliliitrit vahukoort
150 milliliitrit kalapuljongit
200 grammi riivitud mozzarellat
soola, suhkrut, pipart, õli
Talita nii:
- Kuumuta paksupõhjalisel pannil või potis õli. Lisa sibul, tshilli ja paprika. Prae keskmisel kuumusel umbes 8 minutit. Lisa küüslauk ja prae veel paar minutit. Eemalda pool segust pannilt ja pane teise potti või kaussi milles valmistad täidise.
- Lisa pannile jäänud köögiviljadele passata, puljong ja vahukoor ja keeda kastet madalal kuumusel umbes 10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja vähese suhkruga.
- Teises potis lisa köögiviljadele toorjuust, majonees, oliivid ja munad. Sega korralikult ning maitsesta soola ja pipraga.
- Täida kannelloonitorud täidisega. Selleks on mugav kasutada väikest dessertlusikat või siis lihtsalt sõrmi.
- Aseta kannelloonitorud 20×20 senterimeetrisesse klaasvormi (kaks tükki mahub kõrvuti), kalla üle kastmega ja raputa peale mozzarella. On oluline vaadata, et torud oleks kastme ja juustugai ilusasti kaetud, muidu nad ei lähe pehmeks.
- Küpseta 170 kraadises ahjus umbes 45 minutit.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar