Vaja läheb:

14 kannelloonitoru

400 grammi tuunikala õlis

20 musta oliivi, viilutatuna

500 grammi passatat või purustatud tomateid

50 grammi toorjuustu

50 grammi Hellmansi majoneesi

1 punane pipar, kuubikutena

1 sibul, peenekshakituna

1 tshillipipar, peenekshakituna

3 keedetud muna, hakituna

3 küüslauguküünt, peenekshakituna

150 milliliitrit vahukoort

150 milliliitrit kalapuljongit

200 grammi riivitud mozzarellat

soola, suhkrut, pipart, õli

Talita nii:

  1. Kuumuta paksupõhjalisel pannil või potis õli. Lisa sibul, tshilli ja paprika. Prae keskmisel kuumusel umbes 8 minutit. Lisa küüslauk ja prae veel paar minutit. Eemalda pool segust pannilt ja pane teise potti või kaussi milles valmistad täidise.
  2. Lisa pannile jäänud köögiviljadele passata, puljong ja vahukoor ja keeda kastet madalal kuumusel umbes 10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja vähese suhkruga.
  3. Teises potis lisa köögiviljadele toorjuust, majonees, oliivid ja munad. Sega korralikult ning maitsesta soola ja pipraga.
  4. Täida kannelloonitorud täidisega. Selleks on mugav kasutada väikest dessertlusikat või siis lihtsalt sõrmi.
  5. Aseta kannelloonitorud 20×20 senterimeetrisesse klaasvormi (kaks tükki mahub kõrvuti), kalla üle kastmega ja raputa peale mozzarella. On oluline vaadata, et torud oleks kastme ja juustugai ilusasti kaetud, muidu nad ei lähe pehmeks.
  6. Küpseta 170 kraadises ahjus umbes 45 minutit.