Vaja läheb:

1 sibul, peenekshakituna

3 küüslauguküünt, purustatuna

150 milliliitrit valget kuiva veini

400 grammina purk võiubasid, nõrutatuna ja loputatuna

1 ourk purustatud tomateid tshilliga (või lisa tavalistele tomatitele veidi tshillihelbeid)

250 grammi hiidkrevette (mina kasutasin juba keedetuid)

150 grammi fetat

õli, soola, suhkrut

hakitud tilli

serveerimiseks riisi või krõbedat saia

Talita nii:

  1. Kuumuta ahjukindlas potis või pannil veidi õli ja prae sellel madalal kuumusel sibulaid umbes viis minutit.
  2. Lisa küüslauk ja prae veel umbes minut.
  3. Tõsta kuumus keskmiseni ja lisa pannile tomatid , oad ning vein. Sega ja lase paar minutit keeda.
  4. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
  5. Keeda umbes viis minutit.
  6. Lisa pannile krevetid ja murenda peale feta.
  7. Pane pann ahju ja küpseta grillrezhiimil paar minutit, et juust veidi sulaks.
  8. Raputa peale hakitud till ja serveeri riisi või krõbeda saiada.