See retsept pärineb Jamie Oliver’i uuest raamatust 7 Ways.

Vaja läheb:

umbes 500 grammine maguskarul ehk bataat

5 nahata ja kondita kanakintsu

2 laimi

2 supilusikat austrikastet

1 supilusikas magusat tshillikastet

200 grammi külmutatud köögivilju

peotäis hakitud rohelist sibulat

serveerimiseks keedetud riisi

soola ja pipart

oliivõli praadimiseks

Talita nii:

  1. Lõika bataat umbes 4 sentimeetri pikusteks ja sentrimeetri laiusteks kangideks. Lõika kana suupärasteks tükkideks.
  2. Kuumuta pannil oliivõli ja prae selles bataati aeg – ajalt segades umbes 10 minutit. Maitsesta soolaga.
  3. Lisa pannile kana ja prae keskmisel kuumusel umbes 5 minutit. Maitsesta soolaga.
  4. Lisa pannile ühe laimi riivitud koor ja mahl.
  5. Lisa pannile austrikaste ja tshillikaste, sega korralikult.
  6. Kalla pannile umbes 150 milliliitrit keevat vett.
  7. Lisa pannile köögiviljad ja roheline sibul, sega ja kuumuta keskmisel kuumusel paar minutit.
  8. Maitsesta soola ja pipraga.
  9. Serveeri keedetud riisi ja laimisektoritega.