Vaja läheb:
1 suurem porrulauk, valge osa, seibideks lõigatuna

400 grammi pelmeene
4 muna
4 detsiliitrit köögikoort
150 grammi kirsstomateid, poolitatuna
1 teelusikas paprikat
1 teelusikas küüslaugupulbrit
pisike peotäis basiilikut, hakituna
pisike peotäis peterselli, hakituna
200 grammi riivitud goudat või muud meelepärast juustu
soola ja pipart
veidi õli
Talita nii:
- Kuumuta pannil õli ja prae selles paar minutit porrulauku. Ettevaatust, et see ei pruunistuks.
- Laota porrulauk ahjuvormi põhja ja aseta sellele ühes kihis pelmeenid.
- Aseta pelmeenidele poolitatud kirsstomatid.
- Klopi segamini toidukoor, paprika, küüslaugupulber. Lisa pool juustust ja ürdid. Maitsesta soola ja pipraga. Ettevaatust – juust lisab soolasust.
- Kalla saadud segu pelmeenidele ja küpseta 180 kraadises ahjus umbes 50 minutit, kuni segu on hüübinud.
- Raputa peale teine pool juustust ja hoia ahjus, kuni see on sulanud.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar