Vaja läheb:
8 naha ja kondiga kanakintsu
2 supilusikat jahu

400 grammi purustatud tomateid
1 sibul, hakituna
4 küüslauguküünt, purustatuna
pool tshillipipart, hakituna (soovi korral)
150 milliliitrit kanapuljongit
peotäis basiilikut, hakituna
150 grammi riivitud mozzarella
natuke õli
soola, pipart ja suhkrut maitestamiseks
Talita nii:
- Paneeri kanatükid jahus ja maitsesta soolaga ja pipraga.
- Kuumuta pannil õli ja prae kanatükke mõlemalt poolt umbes 5 minutit. Aseta kanatükid ahjuvormi põhja.
- Prae samal pannil madalal kuumusel sibulat (ja tshillit) umbes 5 minutit, lisa küüslauk ja prae veel umbes minut.
- Kalla pannile puljong ja tomatid, sega ning lase kastmel keema tõusta. Keeda kastet umbes 10 minutit, siis maitsesta soola, pipra ja soovi korral vähese suhkruga. Sega sisse hakitud basiilik.
- Kalla kaste kanatükkidele ja raputa peale riivitud mozzarella.
- Küpseta 180 kraadises ahjus umbes 25 minutit.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar