Vaja läheb:

8 nahata ja kondita kanakintsu, suupärasteks kuubikuteks lõigatuna

natukene õli

2 küüslauguküünt, purustatuna

2 tshillipipart, peenekshakituna

1 teelusikas värsket ingverit, riivituna

2 teelusikat garam masala‘t

100 grammi maapähklivõid

400 milliliitrit kookospiima

400 grammi purustatud tomateid

hakitud koriandrit

riisi serveerimiseks

Talita nii:

  1. Kuumuta kõrge äärega pannil õli ja pruunista selles kanatükid. Maitsesta soola ja pipraga ja eemalda kana pannilt.
  2. Lisa pannile küüslauk, tshilli ja ingver ning prae keskmisel kuumusel paar minutit. Lisa garam masala, sega ja prae veel umbes minut.
  3. Lisa pannile kookospiim, tomatid ja pähklivõi, sega korralikult ja lase madalal kuumusel keema tõusta.
  4. Lisa pannile kanatükid ja koriander ning keeda kastet madalal kuumusel umber pool tundi.
  5. Maitsesta vajadusel soolaga.