Vaja läheb:

1-2 jalapenot, peenekshakituna

1 punane sibul, peenekshakituna

1 teelusikas tshillimaitseainet

2 küüslauguküünt, purustatuna

veidi õli

2 teelusikat punase veini äädikat

400 gr veisehakkliha

400 gr purustatud tomateid

3 detsiliitrit kanapuljongit

1 purk valgeid ube

1 purk punaseid ube

2 supilusikat hakitud koriandrit

soola, suhkrut, pipart

serveerimiseks riisi, maitsestamata jogurtit, hakitud koriandrit

 

Talita nii:

1. Kuumuta paksupõhjalises potis õli, lisa jalapeno, sibul ja veiniäädikas. Prae segades, keskmisel kuumusel umbes 5 minutit.

2.Lisa potti küüslauk ja prae veel umbes minut.

3. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta soola ja pipraga.

4. Lisa potti tshillimaitseaine, tomatid ja puljong. Sega ning lase keema tõusta. Keeda keskmisel kuumusel umbes 15 minutit.

5. Lisa loputatud oad, lase hautisel uuesti keema tõusta ja keeda umbes 5 minutit.

6. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral vähese suhkruga.

7. Lisa koriander ja sega hautis läbi.

8. Serveeri riisi, maitsestamata jogurti ja hakitud koriandriga.