Vaja läheb:
1-2 jalapenot, peenekshakituna
1 punane sibul, peenekshakituna
1 teelusikas tshillimaitseainet
2 küüslauguküünt, purustatuna
veidi õli
2 teelusikat punase veini äädikat
400 gr veisehakkliha
400 gr purustatud tomateid
3 detsiliitrit kanapuljongit
1 purk valgeid ube
1 purk punaseid ube
2 supilusikat hakitud koriandrit
soola, suhkrut, pipart
serveerimiseks riisi, maitsestamata jogurtit, hakitud koriandrit
Talita nii:
1. Kuumuta paksupõhjalises potis õli, lisa jalapeno, sibul ja veiniäädikas. Prae segades, keskmisel kuumusel umbes 5 minutit.
2.Lisa potti küüslauk ja prae veel umbes minut.
3. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Lisa potti tshillimaitseaine, tomatid ja puljong. Sega ning lase keema tõusta. Keeda keskmisel kuumusel umbes 15 minutit.
5. Lisa loputatud oad, lase hautisel uuesti keema tõusta ja keeda umbes 5 minutit.
6. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral vähese suhkruga.
7. Lisa koriander ja sega hautis läbi.
8. Serveeri riisi, maitsestamata jogurti ja hakitud koriandriga.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar