Vaja läheb:

6 nahata ja kondita kanakintsu, suupärasteks tükkideks lõigatuna

3 küüslauguküünt, purustatuna

pöidlasuurune tükk ingverit, riivituna või hästi peeneks hakituna

80 grammi vedelat mett

50 milliliitrit sojakastet

1.5 supilusikat riisiäädikat

150 milliliitrit vett

seesamiseemneid ja rohelist sibulat pealeraputamiseks

riisi serveerimiseks

Talita nii:

  1. Kuumuta pannil veidi õli ja pruunista kana viis minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Lisa pannile küüslauk ja ingver ning prae veel paar minutit.
  3. Lisa pannile mesi, sokakaste ja riisiäädikas ning 150 milliliitrit vett, sega korralikult.
  4. Lase keskmisel kuumusel umbes 10 minutit haududa, et kaste pakseneks.
  5. Kui kaste ei ole soovitult paksenenud puista peale veidi jahu, sega ja hauta veel paar minutit, kuni soovitud konsistents on saavutatud.
  6. Puista peale seesamiseemneid ja hakitud rohelist sibulat ning serveeri riisiga.