Nii, on aeg laiskuseikked endalt maha raputada ja midagi postitada!
Seda vormi tegin just täna hommikul. Toidule annab eriliselt tugevamaitsekuivatatud puravike kasutamine. Ehkki maitseb ilmselt ka hästi ilma nendeta soovitaksin neid võimaluse korral kindlasti lisada!
Vaja läheb:
600 grammi kanafileed
20 grammi kuivatatud puravikke
300 grammi shampinjone
400 grammi pennet või muid pastatooteid
3 küüslauguküünt
150 milliliitrit kuiva valget veini
200 milliliitrit vahukoort
4 vanemat saiaviilu
150 grammi parmesani juustu
veidi õli praadimiseks
soola ja pipart
Talita nii:
1. Pane kuivatatud seened kaussi ja kalla peale kuum vesi. Lase seentel umbes 20 minutit seista.
2. Keeda pastatooted soolatud vees vastavalt pakendil etteantud instruktsioonidele.
3. Haki kanafilee kuubikuteks ja prae seda kõrge äärega suurel pannil umbes neli minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Haki küüslauk peeneks, viiluta shampinjonid.
5. Lisa küüslauk, shampinjonid ja kuivatatud seened pannile- NB! Ära kuivatatud seentel olnud vett ära viska. Prae paar kolm minutit.
6. Lisa pannile tassikene seeneleotusvett, vein ja koor. Sega ja keeda kaaneta umbes 10 minutit.
7. Kalla pannile makaronid ja seda toit korralikult läbi.
8. Kalla saadud segu ahjuvormimi.
9. Pudista saiaviilud ja riputa saiapudi vormile peale.
10. Riivi parmesan ja kata vorm riivjuustuga.
11. Küpseta vormi 200 kraadi juurde kuumutatud ahjus umbes 15 minutit.
PS. Kui keegi muretseb Taavi pärast, siis mul on hea meel kinnitada, et ta on elu ja tervise juures! Laisk on lihtsalt, meeletult laisk. (-:
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar