Vaja läheb:

1 brokkoli, vars eemaldada ja murda väikesteks õisikuteks

50 grammi võid

6 nahata ja kondita kanakintsu või 2 kanafileed

2 purustatud küüslauguküünt

400 grammi pennesid

150 milliliitrit kuiva valget veini

200 grammi kohvi- või vahukoort

100 grammi sinihallitusjuustu

soola ja pipart

Talita nii:

Aja potis keema vesi ja maitsesta soolaga. Lisa brokkoli ja keeda 3 minutit. Kurna sõela ja pane kohe jooksva külma vee alla, muidu kaotab brokkoli oma värvi. Sulata pannil või ja lisa sinna suupärasteks tükkideks hakitud kana ja purustatud küüslauks. Maitsesta soola ja pipraga ning prae umbes 3 minutit. Nüüd vala pannile vein ja koor, sega korralikult ja aja kaste keema. Lisa murendatud sinihallitusjuust ja kuumuta, kuni see on sulanud. Maitsesta kastet veel soola ja pipraga. Sega sisse brokkoli ja kuumuta, kuni see on soe. Serveeri keedetud pennedega.