Vaja läheb:
1 suurem sibul
3 küüslauguküünt
400 grammi shampinjone
150 ml kuiva valget veini
korralik punt basiilikut
800 grammi purustatud tomateid
200 grammi kirsstomateid
100 grammi riivitud parmesani
1 spl suhkrut
soola ja pipart maitsestamiseks
õli praadmiseks
Talita nii:
1. Eemalda vorstide sisu sooltest ja murenda seda veidi sõrmede vahel.
2. Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli ja prae selles vorstisisu umbes 10 minutit. Eemalda praetud vorstisisu potist.
3. Pane potti hakitud sibul ja viilutatud seened ning prae neid vahetevahel segades umbes 10 minutit.
4. Lisa potti hakitud basiilik ning küüslauk, sega korralikult ja hauta umbes minut.
5. Kalla potti valge vein ja keeda kastet kuni enamus veinist on aurustunud.
6. Kalla potti purustatud tomatid ja keeda kastet madalal kuumusel umbes 20 minutit.
7. Lisa mesi ja maitsesta kaste soola ja pipraga.
8. Lisa potti poolitatud kirsstomatid ja keeda kastet madalal kuumusel umbes 15 minutit.
9. Lisa potti 3/4 parmesanist ja kuumuta kastet veel paar minutit.
10. Serveeri pappardelle pastaga raputades peale ülejäänud parmesani.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar