
Vaja läheb:
250 grammi kanafileed, suupäraste tükkidena
250 grammi hiidkrevette
1 sibul, peenekshakituna
3 küüslauguküünt, peenekshakituna
1/2 teelusikat tshillihelbeid
1/2 teelusikat pimenti või paprikat
175 grammi riisi
1 purk (400 grammi) purustatud tomateid
500 ml kanapuljongit
soola, pipart, oliivõli
peterselli ja sidrunisektoreid serveerimiseks
Talita nii:
- Kuumuta paksupõhjalises potis veidi oliivõli ja prae selles kanafilee tükke ja krevette (kui kasutad tooreid krevette) paar minutit. Maitsest soola ja pipraga. Eemalda potist.
- Lisa pannile veidi õli ja prae selles sibulat umbes viis minutit.
- Lisa küüslauk, tshillihelbed ja piment (paprika), sega ja prae veel umbes minut.
- Lisa riis ja sega korralikult läbi.
- Lisa potti tomatid ja puljong. Lase roal madalal kuumusel keema tõusta. Puljongit võiks lisada jaokaupa, kuni riis on saavutanud soovitud valmiduse.
- Maitsesta toit soola ja pipraga, soovi korral vähese suhkruga.
- Sega sisse krevetid ja kana ja lase madalal kuumusel paar minutit maitsestuda.
- Serveeri sidrunisektorite ja hakitud peterselliga.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar