Vaja läheb:

250 grammi kanafileed, suupäraste tükkidena

250 grammi hiidkrevette

1 sibul, peenekshakituna

3 küüslauguküünt, peenekshakituna

1/2 teelusikat tshillihelbeid

1/2 teelusikat pimenti või paprikat

175 grammi riisi

1 purk (400 grammi) purustatud tomateid

500 ml kanapuljongit

soola, pipart, oliivõli

peterselli ja sidrunisektoreid serveerimiseks

Talita nii:

  1. Kuumuta paksupõhjalises potis veidi oliivõli ja prae selles kanafilee tükke ja krevette (kui kasutad tooreid krevette) paar minutit. Maitsest soola ja pipraga. Eemalda potist.
  2. Lisa pannile veidi õli ja prae selles sibulat umbes viis minutit.
  3. Lisa küüslauk, tshillihelbed ja piment (paprika), sega ja prae veel umbes minut.
  4. Lisa riis ja sega korralikult läbi.
  5. Lisa potti tomatid ja puljong. Lase roal madalal kuumusel keema tõusta. Puljongit võiks lisada jaokaupa, kuni riis on saavutanud soovitud valmiduse.
  6. Maitsesta toit soola ja pipraga, soovi korral vähese suhkruga.
  7. Sega sisse krevetid ja kana ja lase madalal kuumusel paar minutit maitsestuda.
  8. Serveeri sidrunisektorite ja hakitud peterselliga.