Veel üks retsept Jamine viimasest raamatust – Save with Jamie
Vaja läheb:
4 küüslauguküünt, väga peeneks hakituna
pool punast tshillipipart, seemned eemaldatud ja peenekshakitud (retseptis oli terve)
200 grammi keedetus krevette
20o grammi külmutatud herneid
1 supilusikas kontsentreeritud tomatipastat
soola, pipart, suhkrut
veidi õli
parmesani serveerimiseks
Talita nii:
1. Pane pasta soolaga maitsestaud vette keema.
2. Kuumuta pannil õli, pane küüslauk ja tshillipipar pannile.
3. Prae mõõdukal kuumusel umbes 4 minutit.
4. Lisa pannile herned ja tomatipasta, sega korralikult.
5. Lisa pannile paar kulbitäit vett, lase kastmel keema tõusta.
6. Maitsesta kaste soola ja pipraga (mina lisasin ka veidi suhkrut, kuna kaste oli hapu).
7. Keeda kuni pasta on valmis, siis lisa kastmele krevetid, sega korralikult.
8. Lisa kaste kurnatud pastale ja serveeri riivitud parmesaniga.
2.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar