Vaja läheb:
100 grammi riivjuustu
75 grammi sinihallitusjuustuhakitud tilli
2 muna, lahtiklopituna
soola ja sidrunipipart
jahu paneerimiseks
sidrunit serveerimiseks
Talita nii:
1. Lao pool kalafileedest nahk allapool ahjuplaadile.
2. Maitsesta soola ja pipraga, raputa peale tilli ja riivjuustu.
3. Kata teise poolega fileedest (soovitav oleks vaadata, et mõlemad kalad oleks enam vähem sama suurusega.
4. Pressi kotlette sõrmedega, nii hoiavad need paremini koos.
5. Kasta kotletid kõigepealt munasse ja seejärel paneeri jahus.
6. Kuumuta pannil õli ja prae kotlette keskmisel kuumusel mõlemilt poolt 3 – 4 minutit kuni need on kenasti pruunid.
7. Murenda kotletile peale sinihallitusjuustu ja aseta need 180 kraadini kuumutatud ahju. Hoia neid seal, kuni sinihallitusjuust on kergelt sulama hakanud.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar