See on minu üks viimase aja absoluutseid lemmikuid pastaroogade hulgas. Kes on piparmündi kasutamise koha pealt skeptiline võib selle rahumeeli asendada näiteks basiilikuga. Erinevalt paljudest teistest pastadest ei kehti selle toidu puhul “kohesöömise” reegel. Ehk siis, kui esimesest korrast midagi järgi jääb saab seda ka hiljem eduliselt kasutada! Õli kogus on selle toidu juures tavatust veidi suurem, aga see on õige maitse saavutamiseks vajalik.
Vaja läheb:
1 sibul, peenekshakituna
2 küüslauguküünt, peenekshakituna
300 grammi kirsstomateid, poolitatuna
200 grammi fetat
väiksem peotäis piparmünti, peenekshakituna
soola ja pipart maitsestamiseks
4 spl oliivõli praadimiseks
400 gr farafellet
Talita nii:
1. Kuumuta paksupõhjalises potis oliivõli ja prae selles sibulat, küüslauku ja tomateid umbes 5 minutit kuni tomatid on pehmed.
2. Sega hulka piparmünt ja maitsesta soola ning pipraga.
3. Keeda pasta pehmeks, kurna see ja sega korralikult kastmega.
4. Lisa feta ja kuumuta, kuni see on sulanud.
2 arvamust to 'Farafelle kirsstomatite, feta ja piparmündiga'
17/04/2012
Superhea toit! Soovitan soojalt, kuigi ise panin sibulat ja küüslauku kõvasti rohkem, aga see mu oma kiiks ilmselt.
18/04/2012
Martin – see on minu üks kindlaid lemmikuid ka!! Muide, kunagi ma proovisin analoogset asja poolitatud seemneteta viinamarjadega ja oli ka väga hea! Sibula ja küüslaugu koha pealt – seda ei saa kunagi liiga palju olla!!
Kirjuta oma kommentaar