Üldiselt olen omatehtud toitude suhtes suhteliselt kriitiline, aga see retsept mulle meeldis kohe väga! Maitses võrdselt hästi nii soojalt kui külmalt, eriti hea oli värske salatiga.

Vaja läheb:

500 grammi pärmitainast

4 väiksemat (umbes 100 grammist) kanafileed

50 grammi riivjuustu (mul oli mozzarella)

1 munakollane

200 grammi shampinjone

2 sibulat

peenekshakitud tilli ja peterselli

soola ja pipart

Talita nii:

1. Maitsesta kanafileed soola ja pipraga. Prae neid õlis 2-3 minutit mõlemalt küljelt. Lase jahtuda.

2. Haki sibul peeneks ja prae seda pannil umbes 5 minutit. Lase jahtuda

3. Viiluta shampinjonid ja prae ka neid pannil umbes 5 minutit. Eemalda pannilt nii, et võimaliklt vähe vedelikku nendega kaasa läheks.

4. Sega sibul, seened, juust ja maitseroheline.

5. Rulli ülessulatatud pärmtainas umbes 30 x 30 sentimeetriseks ruuduks ja lõika see omakorda neljaks võrdseks ruuduks.

6. Aseta igale diagonaalselt seene – juustu sibulasegu ja sellele omakorda kanafilee. Arvesta segu asetamisel seda, et taina servad tuleb hiljem kokku voltida (ehk siis ära pane segu äärest ääreni).

7. Tee taigna ääred sõrmega vähese veege märjaks.  Voldi tainas ümrikuks asetades kokku diagonaalselt üksteise vastas asuvad nurgad.

8. Aseta saadud ümbrikud voltimispool all küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri need pealt korralikult kokku munakollasega.

9. Küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit.