Vaja läheb:

600 – 800 grammi lõhefileed
1 väiksem sibul, peenekshakituna
4 küüslauguküünt, purustatuna
1 tomat, kooritud ja kuubikuteks hakitud
1 supilusikas jahu
300 milliliitrit vahukoort
1 sidruni riivitud koor ja mahl
2 supilusikat hakitud tilli
1 supilusikas võid
veidi oliivõli
soola, pipart ja veidi suhkrut maitsestamiseks
tshillihelbeid
Talita nii:
- Lõika lõhefilee neljaks võrdseks tükiks ja maitsesta soola ning pipraga. Kuumuta pannil oliivõli ja prae selles lõhefileesid keskmisel kuumusel 6 minutit nahk ülevalpool, siis keera ümber ja prae nahk allpool veel 5 minutit. Eemalda fileetükid pannilt.
- Sulata pannil või ja prae selles madalal kuumusel mõni minut sibulat. Lisa küüslauk ja tomat, sega ja prae veel umbes minut.
- Lisa jahu, sega korralikult ja prae umbes minut.
- Kalla pannile vahukoor, lisa riivitud sidrunikoor, sidrunimahl ja hakitud till ning kuumuta kastet madalal kuumusel umbes minut.
- Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
- Lisa lõhefileed tagasi pannile (nahk ülevalpool) ja kuumuta umbes minut.
- Raputa peale tshillihelbeid ja serveeri.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar