Kuna olin reede õhtul üksinda kodus, siis teen toidu, mis on kiire ja toitev. Seega ulatasin poes käe pooleldi valmistoitude poole ning seekord oli selleks Felixi pastakaste peperoni & küüslauguga. Võibolla enamus kokkasid teeks ise sellise kastme valmis, kuid minu tänased kriteeriumid olid kiirus ja lihtsus ning tean, et ma ei oma head retsepti ega kogemust sellise asja tegemisel.

Spagetid kana-tomatikastmes
Vaja läheb (kogus on ühele):
– spagette (paraku saab minimaalselt ainult 500gr osta, kuid toidu sisse läks vast 100 gr jagu)
– 100 gr kana (mina valisin kondita koivaliha, mis on tsipa mahlasem)
– 100 gr Felixi pastakaste peperoni ja küüslauguga (müüakse 360gr purgis)
– 1 tl riivitud parmesani. Mina kasutasin Synnøves Italienske parmesani (Rimist saab)
– Garneeringuks värsket peterselli või basiilikut

Valmistamine:
1. Keeda spagetid läbi (al dente). Minu ostetud variandi puhul oli selleks 7 minutit.
2. Prae kana läbi ning maitsesta vastavalt oma soovile. Mina kasutasin Santa maria Chicken&Steak ning Santa Maria oreganot. Viimane libastus paraku näppude vahel pannile ning sai liiga ohtralt lisatud.
3. Soojenda Felixi pastakaste ning lisa praetud kanatükid.
4. Pane pasta taldrikule ning kata see kana-tomatikastmega.
5. Raputa peale värskelt lõigatud peterselli või basiilikut.

Head isu!