2 keskmist baklazhaani
1 teelusikas paprikapulbrit
1 teelusikas jahvatatud koriandrit
1/2 teelusikat cayenne pipart
200 grammi nisujahu
200 grammi maisijahu
300 milliliitrit heledat õlut
20 grammi kuivpärmi
2 munakollast
õli praadimiseks
soola
200 ml vett
Talita nii;
1. Sõeli nisu- ja maisijahu suurde kaussi. Lisa juurde pool teelusikat soola, kuivpärm, munakollased, õlu ja 200 ml vett.
2. Sega tainas korralikult läbi ja lase sellel käterätikuga kaetuna tunnikene kerkida.
3. Lõika baklazhaanid poolesentimeetristeks rõngasteks, raputa peale soola ja lase neil veerand tundi seista.
4. Kuivata paberkäterätikuga baklazhaanidest väljaimbunud vedelik.
5. Sega cayenne pipar jahvatatud koriandriga ja maitsesta sellega baklazhaanirõngad.
6. Aja pannil kuumaks õli (seda peaks olema nii palju, et baklazhaanirõngad oleks vähemalt pooles ulatuses õlis), kata baklazhaanid korralikult ümeberringi taignaga ja prae neid mõlemilt poolt krõbera kooriku tekkimiseni.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar