Vaja läheb: Taignas praetud baklazhaanid

2 keskmist baklazhaani

1 teelusikas paprikapulbrit

1 teelusikas jahvatatud koriandrit

1/2 teelusikat cayenne pipart

200 grammi nisujahu

200 grammi maisijahu

300 milliliitrit heledat õlut

20 grammi kuivpärmi

2 munakollast

õli praadimiseks

soola

200 ml vett

Talita nii;

1. Sõeli nisu- ja maisijahu suurde kaussi. Lisa juurde pool teelusikat soola, kuivpärm, munakollased, õlu ja 200 ml vett.

2. Sega tainas korralikult läbi ja lase sellel käterätikuga kaetuna tunnikene kerkida.

3. Lõika baklazhaanid poolesentimeetristeks rõngasteks, raputa peale soola ja lase neil veerand tundi seista.

4. Kuivata paberkäterätikuga baklazhaanidest väljaimbunud vedelik.

5. Sega cayenne pipar jahvatatud koriandriga ja maitsesta sellega baklazhaanirõngad.

6. Aja pannil kuumaks õli (seda peaks olema nii palju, et baklazhaanirõngad oleks vähemalt pooles ulatuses õlis), kata baklazhaanid korralikult ümeberringi taignaga ja prae neid mõlemilt poolt krõbera kooriku tekkimiseni.