Vaja läheb:
800 grammi lillkapsast, õisikuteks murtud
150 grammi kartulit, kuubikuteks lõigatud
1 liiter aedviljapuljongit
100 grammi gorgonzolat
soola/pipart
soovi korral tabascot maitsestamiseks
Talita nii:
1. Keeda valmis puljong.
2. Aja puljong keema, lisa sinna lillkapsaõisikud. Keeda viisteist minutit ning lisa kartul. Keeda veel 10 minutit, kuni aedviljad on pehmed.
3. Kurna enamus puljongist (umbes 4/5) aedviljadelt ära ning püreesta need saumikseri abil või kombainis.
4. Aseta pott nõrgale tulele ja lisa sinna segades gorgonzola ning järk – järgultsoojendatud piima, kuni supp on saavutanud soovitud paksuse ja juust on täielikult sulanud.
5. Maitsesta suppi pipraga ja vajadusel soolaga.
6. Soovi korral tilguta serveerimisel peale mõned tilgad tabascokastet.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar