Vaja läheb:
2 keskmist kartulit
1 suurem porgand
1 sibul
2 supilusikat õli praadimiseks
7 detsiliitrit kanapuljongit
poolest sidrunist pressitud mahl
0,5 detsiliitrit kõrvitsaseemneõli pluss ekstra serveerimiseks
veidi riivitud muskaatpähklit
soola ja pipart
krutoone ja röstitud kõrvitsaseemneid serveerimiseks
Talita nii:
1. Tükelda kõrvits, kartul progandid ja sibul.
2. Kuumuta paksupõhjalises potis 2 supilusikat õli, kalla sinna köögiviljad ja kuumuda segades umbes 5 minutit.
3. Kalla juurde kuum puljong ja keeda suppi kuni köögiviljad on pehmed.
4. Lisa supile sidrunimahl ja kõritsaseemneõli.
5. Püreeri supp saumikseriga.
6. Maitsesta pipra, muskaatpähkli ja vajaduse korral soolaga.
7. Jaga supp taldrikutesse ja serveeri kõrvitsaseemneõli, röstitud kõrvitsaseemnete ja krutoonidega.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar