Leidsin veel ühe huvitava retsepti kanatiibade tegemiseks. Olid päris head, tunda oli nii magusat meemaitset kui adzhika teravust. Ma soovitaks selle retsepti puhul kasutada õiget adzhikat – näiteks sellist, mida turul müüakse. Poe oma on liiga lahja, pakun, et selle kasutamisel võiks kogust vähemalt kahekordistada. Retsepti leidsin venekeelsest kokandusajakirjast Kulinarnõi praktikum.

Vaja läheb:

1 kilo kanatiibasid

100 grammi majoneesi

1 supilusikas mett

1 supilusikas adzhikat

1 teelusikas kurkumit

1 sidruni mahl

maitserohelist serveerimiseks

Talita nii:

1. Sega suuremas kausis omavahel majonees, sidrunimahl, kurkum, mesi ja adzhika.

2. Pane kaussi kanatiivad ja sega korralikult. Vaata, et tiivad oleks marinaadiga ilusasti kaetud.

3. Marineeri tiibu külmikus minimaalselt 4 tundi, aga soovitavalt üleöö.

4.  Küpseta tiibu ahjus 220 kraadi juures umbes 35 minutit, kuni nad on kenad ja kuldpruunid!