Lihtne, maitsev ja kiire igapäevatoit, mis maitseb kõige paremini keedetud kartulitega.Tomatine kaspasahautis hakklihaga

 Vaja läheb:

1 sibul hakituna

1 küüslauguküüs purustatuna

200 grammi suitsupeekonit

500 grammi hakkliha

2 supilusikat jahu

1kilo peakapsast viilutatuna

1 80 grammine tops tomatipastat (või ketshupit)

5 detsiliitrit vett

2 detsiliitrit kohvikoort

soola ja pipart

 Talita nii:

Kuumuta potipõhjas veidi õli ja lisa sinna hakitud sibul, purustatud küüslauk ja tükeldatud peekon. Prae madalal kuumusel umbes 5 minutit. Lisa hakkliha ning pruunista see. Lisa tomatipasta ja sega korralikult. Nüüd lisa jahu ja sega uuesti läbi. Järgmisena lisa kapsas, vesi ja koor. Sega korralikult ja hauta madalal kuumusel, kuni kapsas on pehme – selleks võib minna kuni tund. Maitsesta soola ja pipraga.