Lihtne, maitsev ja kiire igapäevatoit, mis maitseb kõige paremini keedetud kartulitega.
Vaja läheb:
1 sibul hakituna
1 küüslauguküüs purustatuna
200 grammi suitsupeekonit
500 grammi hakkliha
2 supilusikat jahu
1kilo peakapsast viilutatuna
1 80 grammine tops tomatipastat (või ketshupit)
5 detsiliitrit vett
2 detsiliitrit kohvikoort
soola ja pipart
Talita nii:
Kuumuta potipõhjas veidi õli ja lisa sinna hakitud sibul, purustatud küüslauk ja tükeldatud peekon. Prae madalal kuumusel umbes 5 minutit. Lisa hakkliha ning pruunista see. Lisa tomatipasta ja sega korralikult. Nüüd lisa jahu ja sega uuesti läbi. Järgmisena lisa kapsas, vesi ja koor. Sega korralikult ja hauta madalal kuumusel, kuni kapsas on pehme – selleks võib minna kuni tund. Maitsesta soola ja pipraga.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar