Vaja läheb:
Umbes kilone tükk lõhefileed, soovitavalt kala esimesest otsast
150 – 200 ml majoneesi
2 supilusikat (teradega) Dijoni sinepit
2 supilusikat vahtrasiirupit või mett
pool supilusikat veini- või siidriäädikat
veerand teelusikat kuivatatud rosmariini
5 – 6 sortsu tabascot
200 ml panko helbeid (või siis riivsaia, pankosid saab näiteks Piprapoest)
3 supilusikat oliivõli
soola ja pipart
sidrunit serveerimiseks
Talita nii:
Maitsesta kalafilee soola ja pipraga.
Sega kausis majonees, sinep, vahtrasiirup, rosmariin, veidiäädikas ja tabasco. Määri saadud segu fileele.
Sega omavahel pankohelbed ja oliivõli, maitsesta soola ja pipraga.
Laota pankosegu kalale, vajuta seda sõrmedega vähe kinni.
Küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit ja lase enne serveerimist 5 minutit seista.
Serveeri sidruniga.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar