Vaja läheb

1.5 kilo kanatiibu (need võiks liigeste koha pealt lahti murda ja lõigata, tiivanuki osa ei oleks vaja kasutada)Laimi ja tshilliga kanatiivad

60 grammi toasooja võid

1 supilusikas punast karripastat

4 supilusikat mett

4 supilusikat sojakastet

1 laimi mahl

soola ja pipart

natukene oliivõli

värskeid koriandrilehti

 

Talita nii

1. Aseta kanatiivad suurde kaussi, kalla peale sorts oliivõli, maitsesta soola ja pipraga ja sega korralikult.

2. Lao kanatiivad ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi juures 40 minutit kuni tiivad on kenasti pruunid. Vahepeal oleks hea plaat ahjust välja võtta ja tiibadel teine külg pöörata.

3. Sega või, karripasta, mesi ja sojakaste ning keeda saadud segu madalal kuumusel paar minutit.

4. Aseta küpsenud kanatiivad suurde kaussi, kalla peale kaste ja laimimahl. Serveerimisel raputa üle koriandrilehtedega.