Sedakorda siis midagi lihtsat ja maitsvat.. See on minu lemmikviis kanafilee kasutamiseks – no hea küll – üks minu lemmikviisidest.

Vaja läheb:

4 kanafileed

2 muna

sortsukene piima

jahu paneerimiseks

riivsaia paneerimiseks

soola, pipart ja jahvatatud paprikat

Talita nii:

Aseta kanafilee toidukile vahale ja tao seda lihahaamriga, kuni tükk on umbes poole sentimeetri paksune. Toidukile on vajalik, sest muidu kipuvad lihasse augud tulema.  Maitsesta soola pipra ja paprikaga. Paneeri esmalt jahus, siis muna- ja piimasegus ning viimaks riivsaias. Vaata, et kogu liha oleks korralikult riivsaiaga kaetud ja soovitavalt patsuta seda veel käwga korralikult kinni. Aja pannil kuumaks õli ja prae šnitselid kaane all mõlemalt poolt umbes neli minutit. Mulle meeldib serveerida külma kastmega, mille jaoks segan peenekshakitud punase sibule majoneesi ja ketšupiga. Tervislik? Pakun, et mitte.. aga maitseb hea!!