Vaja läheb:
750 grammi nahata ja kondita kana kintsuliha
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 milliliitrit kvaliteetset poolkuiva siidrit (nt. Westons Medium Dry)
2.5 detsiliitrit köögikoort
2 supilusikat inglise sinepit
väiksem punt lehtpeterselli
3 supilusikat värsket tüümiani (ainult lehed)
natuke õli
soola ja pipart
Talita nii:
1. Lõika kana suuremateks tükkideks.
2. Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli, lisa kana ja prae seda umbes 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Tõsta kana vahukulbiga potist välja, vajadusel lisa veidi õli ning lisa potti peenekshakitud sibul.
4. Prae keskmisel kuumusel umbes 4 minutit ja lisa potti peenekshakitud küüslauk. Prae veel minut.
5. Kalla potti siider ( on oluline kasutada naturaalset siidrit!) ja lase kastmel keema tõusta.
6. Tõsta kana tagasi potti ja keeda kastet umbes 10 minutit.
7. Lisa sinep, köögikoor ja ürdid. Sega kaste läbi ja keeda mõni minut.
8. Maitsesta soola ja pipraga, serveeri basmati riisiga
Retsept pärineb jaanuarikuisest ajakirjast BBC Good Food
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar