Vaja läheb:
500 grammi suuremaid keedetud krevette või vähisabasid
3 suurt küpset tomatit
100 grammi riivitud parmesani
100 grammi kuiva valget veini
5 teelusikat oliivõli
3 küüslauguküünt
1 tshillipipar
1 teelusikas suhkrut
0,5 teelusikat kuivatatud basiilikut
soola ja pipart
Talita nii:
1. Kuumuta pannil 2 supilusikat oliivõli ja prae selles mõni minut väga peeneks hakitud küüslauku ja tshillipipart
2. Eemalda tomatitelt nahk. Selleks tee tomatile ristikujuline lõige ja kuumuta neid paar minutit keevas vees. Edasi peaks nahk hõlpsasti maha tulema. Kui tomat on kooritud haki see tükkideks ja lisa pannile küüslaugu ja tshillipipra juurde. Maitsesta 0,5 teelusika soola ja suhkruga. Lisa basiilik ja sega korralikult.
3. Keeda pastat soolases vees paar minutit vähem, kui pakil etteantud valmistamisaeg. Kurna ja sega spagetid 3 supilusika oliivõliga.
4. Vormi kahekordsest fooliumist neli taskukest. Aseta igasse taskukesse veerand spagettidest, krevettidest ja paar supilusikat tomatikastet. Raputa peale näpuotsatäis parmesani (NB – jäta pool juustust serveerimiseks) ja piserda üle 2 supilusika veiniga. Voldi pakikesed pealt korralikult kinni.
5. Küpseta 180 kraadi juures 15 minutit. Serveerimiseks ava pakikensed ja raputa peale ülejäänud juust.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar