Kahjuks seda retsepti viimasel ajal enam palju ei kohta. Tegelikult on tegemist maitsva ja kiire toiduga, mis maitseb eriti hästi värskete kartulitega. Palju sõltub ilmselt ka kasutatava kala kvaliteedist.
Vaja läheb:
umbes 700 grammi valget kala (minul oli tursk)
1.5 liitrit vett
1.5 teelusikat soola
9 pipratera
Kastme jaoks:
1 detsiliiter kala keeduvett
3 hakitud muna
100 grammi võid
sidrunimahala maitse järgi
3 teelusikat hakitud tilli
soola maitse järgi
keedetud kartuleid või kartulipüreed serveerimiseks
Talita nii:
- Aseta potti 1.5 liitrit vett, pipraterad ja sool. Keeda selles kala 10 minutit. Vahu tekkimisel eemalda see vahukulbiga.
- Sulata potis või. lisa sellele kalakeeduvedelik, munad ja till. Keeda paar minutit.
- Maitsesta soola ja sidrunimahlaga.
- Kalla kala kastmega üle ja serveeri keedukartulitega.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar