Vaja läheb:

32 ladyfingersi küpsistIMG_4545
200 milliliitrit espressot või võimalikult kanget musta kohvi
1 supilusikas Vana Tallinna koorelikööri
250 grammi Jaani suhkruga kondenspiima
400 grammi mascarponet
250 milliliitrit  vahukoort
1 supilusikas suhkrut
150 grammi vaarikaid või muid meelepäraseid marju
kakaod või riivitud tumedat shokolaadi

Talita nii:

1. Vahusta vahukoor suhkruga. Mikserda omavahel kokku kondenspiim ja mascarpone. Sega saadud segusse õrnalt sisse vahukoor.

2. Sega kohvi Vana Tallinnaga ja immuta selles küpsiseid. Selleks piisab sekundist, muidu küpsised lagunevad.

3. Immutatud küpsised lao koheselt sobiva suurusega vormi.

4. Kui pooled küpsised on vormis kata need poole kogusega mascarpone – kondenspiima – vahukoore segust.

5. Aseta segule teine pool immutatud küpsiseid.

6. Kata küpsised jällegi seguga.

7. Raputa koogile kas kakaod või riivitud tumedat shokolaadi ja kata kook marjadega.

8. Lase koogil kaetuna üleöö külmkapis maitsestuda.