Vaja läheb:
450 grammi puhastatud kanamaksasid
1 hakitud sibul
2 hakitud küüslauguküünt
3 supilusikat kalakastet
3 supilusikat laimimahla
1 teelusikas suhkrut
2 peenekshakitud sidrunheina vart
punt koriandrit peenekshakituna
õli praadimiseks
soola/pipart
Talita nii:
1. Kuumuta vokkpannil õli. lisa kanamaksad ja prae keskmisel kuumusel umbes 4 minutit, kuni maks on pruunistunud ent seest endiselt roosa. Maitsesta soola ja pipraga ning eemalda pannilt.
2. Pane pannile sibul ja küüslauk ja prae segades umbes kaks minutit.
3. Lisa kalakaste , laimimahl, suhkur, sidrunhein ja koriander ning sega kaste korralikult läbi. Pane kanamaksad paniile tagasi ja kuumuta paar minutit. Vajadusel maitsesta veel soolaga.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar