Vaja läheb:

450 grammi puhastatud kanamaksasidtaipärane kanamaks

1 hakitud sibul

2 hakitud küüslauguküünt

3 supilusikat kalakastet

3 supilusikat laimimahla

1 teelusikas suhkrut

2 peenekshakitud sidrunheina vart

punt koriandrit peenekshakituna

õli praadimiseks

soola/pipart

Talita nii:

1. Kuumuta vokkpannil õli. lisa kanamaksad ja prae keskmisel kuumusel umbes 4 minutit, kuni maks on pruunistunud ent seest endiselt roosa. Maitsesta soola ja pipraga ning eemalda pannilt.

2. Pane pannile sibul ja küüslauk ja prae segades umbes kaks minutit.

3. Lisa kalakaste , laimimahl, suhkur, sidrunhein ja koriander ning sega kaste korralikult läbi. Pane kanamaksad paniile tagasi ja kuumuta paar minutit. Vajadusel maitsesta veel soolaga.