Vaja läheb:Juustukook valge shokolaadi ja mustikategaK

100 grammi digestiivküpsiseid

50 grammi võid

näpuotsaga soola

600 grammi rasvast toorjuustu

300 grammi 10% Farmi kreeka jogurtit

1.5 detsiliitrit suhkrut

200 grammi valget shokolaadi

3 muna

150 grammi mustikaid

Talita nii:

1. Purusta küpsised köögikombainis või pudrunuia abiga. Sulata või, kalla see küpsisepurule ja sega korralikult.

2. Kata saadud seguga 24 sentimeetrise küpsetusvormi põhi ja küpseta seda 200 kraadi juures veerand tundi.

3. Mikserda korralikult kokku jogurt, toorjuust ja suhkur. Mikserda seni, kuni on tekkinud ühtlane mass.Juustukook valge shokolaadi ja mustikategaM

4. Sulata shokolaad veehaudes ja lase sellel veidi jahtuda.

5. Lisa sulatatud shokolaad toorjuustusegule ja mikserda.

6. Lisa munad ja mikserda madalal kiirusel kuni munad on segunenud – oluline on mitte üle mikserdada.

7. Sega puulusika abiga sisse mustikad ja kalla segu koogivormi.

8. Aseta 170 kraadini kuumutatud  ahju alumisele siinile ahjuplaat millele on kallatud vett, selle kohale teine ahjuplaat millele paiguta koogivorm. Kui kahte ahjuplaati pole aseta ahju lihtsalt veega täidetud kuumakindel nõu.

9 Küpseta kooki 1 tund ja 15 minutit mille järel keera ahi välja ja jäta ahjuuks mõne sentimeetri jagu praokile. Lase koogil tunnikene jahtuda.

10. Pane kook 12 tunniks külmkappi