Antud eelroa reptsept on leitud raamatust Eesti perepeod, kus on uskumatult palju häid, lihtsaid ja huvitavaid retsepte. Kahju muidugi, et see praeguseks on läbimüüdud. [Raamat on hetkel veel saadaval Raamat24 internetipoes]Loodan, et ostusoovi korral leiate selle kuskilt kasutatuna. Valmistasime selle snäki koos oma õepojaga aastavahetuse pidustuste söögilauale.
Vaja läheb:
– 4 lehttainaplaati
– pintseldamiseks 1 muna
– 1 pakk (100gr) seesamiseemneid
Täidise jaoks:
– 200gr fetajuustu
– 100gr hakitud kuumsuitsulõhet
1. Sulata lehttainaplaadid toatemperatuuril.
2. Eelkuumuta ahi 200 kraadini.
3. Lõika plaadid kaheksask ruuduks.
4. Pintselda tainaruutusid lahtiklopitud munaga ja raputa peale seesamiseemneid.
5. Küpseta suupisteid 200-kraadises ahjus 15 minutit ja jahuta.
6. Enne serveerimist lõika tainaruudud peaaegu pooleks ja lisa feta-lõhe segu küpsetatud taigna vahele.
6 arvamust to 'Feta-lõheampsud'
02/01/2010
Täiesti nõustun, seal raammatus on küllaldaselt häid retsepte. Mul seda osta ei õnnestunud, aga laenutasin selle raamatukogust, kohe üldse ei tahaks seda tagasi viia:)
02/01/2010
Avastasin, et raamat pole ikka veel läbimüüdud. Raamat24.ee lehel on see täiesti saadaval veel. http://www.raamat24.ee/index.php?id=35
Ise tellisin selle praegu ära.
03/01/2010
See raamat on muideks ka Rahva Raamatus täitsa olemas.
03/01/2010
Jah, vabandan. Tegin Apollo veebipoe järgi liiga kiirelt läbimüügi järelduse. Seega raamatut on piisavalt igal pool.
04/07/2011
Vabandan, kuid mulle jääb selgusetuks, kuidas feta- lõheampse lõpuni teha. Kuna ja kuidas panen ampsudesse lõhe ja feta ?
05/07/2011
Suured tänud vihjamast veale. Mu tekst läks kuidagi poolikult üles. Nüüd on see viimane lause ka ilusti ära kohendatud.
Kirjuta oma kommentaar