Vaja läheb:
500 grammi kana kintsuliha, suupärasteks tükkideks lõigatuna

1 teelusikas jahvatatud koriandrit
3 supilusikat punast karripastat
3 supilusikat head pähklivõid (Reese näiteks)
2 supilusikat pruuni suhkrut
200 milliliitrit kookospiima
150 grammi suhkruherne kaunu
200 grammi beebimaisi tõlvikuid
ühe sidruni mahl
250 grammi munanuudleid
peotäis hakitud koriandrit
õli, soola ja pipart
Talita nii:
- Keeda munanuudlid vastavalt pakilolevale instruktsioonile peaaegu pehmeks.
- Kuumuta suuremal pannil või wokpannil veidi õli ja pruunista selles kana umbes kaheksa minutit. Maitsesta soolaga.
- Lisa pannile karripasta ja jahvatatud koriander, sega korralikult ja prae veel umbes minut.
- Järgmisena lisa pannile suhkur, kookospiimja pählivõi, sega korralikult ja lase kastmel keema tõusta.
- Lisa mais ja hernekaunad ning hauta keskmisel kuumusel, kuni need on soovitult pehmed.
- Maitsesta sidrunimahlaga ja vajadusel soola ja pipraga.
- Sega nuudlid kastmesse, kui kaste tundub liiga paks lisa veidi vett.
- Raputa peale koriandrit ja serveeri.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar