Vaja läheb:

500 grammi kana kintsuliha, suupärasteks tükkideks lõigatuna

1 teelusikas jahvatatud koriandrit

3 supilusikat punast karripastat

3 supilusikat head pähklivõid (Reese näiteks)

2 supilusikat pruuni suhkrut

200 milliliitrit kookospiima

150 grammi suhkruherne kaunu

200 grammi beebimaisi tõlvikuid

ühe sidruni mahl

250 grammi munanuudleid

peotäis hakitud koriandrit

õli, soola ja pipart

Talita nii:

  1. Keeda munanuudlid vastavalt pakilolevale instruktsioonile peaaegu pehmeks.
  2. Kuumuta suuremal pannil või wokpannil veidi õli ja pruunista selles kana umbes kaheksa minutit. Maitsesta soolaga.
  3. Lisa pannile karripasta ja jahvatatud koriander, sega korralikult ja prae veel umbes minut.
  4. Järgmisena lisa pannile suhkur, kookospiimja pählivõi, sega korralikult ja lase kastmel keema tõusta.
  5. Lisa mais ja hernekaunad ning hauta keskmisel kuumusel, kuni need on soovitult pehmed.
  6. Maitsesta sidrunimahlaga ja vajadusel soola ja pipraga.
  7. Sega nuudlid kastmesse, kui kaste tundub liiga paks lisa veidi vett.
  8. Raputa peale koriandrit ja serveeri.