Tegemist on ühe minu viimase aja lemmikretseptiga, mille leidsin Mandy Yin´’i raamatust Sambal Shiok.
Vaja läheb:

1 kana
150 milliliitrit kookospiima
Vürtsipastaks:
4 sidrunheina vart (valge osa)
1 sibul
4 küüslauguküünt
1 1/2 teelusikat kurkumi
4 tshillit (koos seemnetega)
2 supilusikat kalakastet
1 1/2 teelusikat soola
2 supilusikat suhkrut
Talita nii:
- Blenderda vürtsipasta komponendid ühtaseks massiks.
- Kuumuta pannil veidi õli ja prae selles vürtsipastat umbes 5 minutit (sega sageli).
- Lisa pannile kookospiim ja keeda saadud segu tihti segades 10 minutit. Lase jahtuda.
- Määri kana poolega saadud kastmest seest ja väljast kokku ja pane 12 – 24 tunniks külmkappi maitsestuma.
- Lase kanal soojenda toatemperatuurini.
- Küpseta fooliumiga kaetult 50 minutit.
- Eemalda foolium ja määri kana kokku teise poolega kastmest. Küpseta veel 50 minutit. Jälgi, et kana pealt liigselt pruuniks ei lähe.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar