Käesolev on kanakarri kiirversioon, Indias sellist ilmelt ei pakuta, aga valmib ilma vaevata ja maitseb hästi.Kiire kanakarri1

 Vaja läheb:

600 grammi kondita kanatükke, kasuta kas fileed või kondita kintsuliha

2 supilusikat õli

1 ½ teelusikat karripulbrit (nii tuleb suhteliselt väheterav roog)

1 supilusikas suhkrut

2 supilusikat rosinaid

1 peeneks hakitud sibul

200 milliliitrit kanapuljongit

200 milliliitrit kookospiima

100 grammi viilutatud shampinjone

soola ja pipart

 Talita nii:

Kuumuta kõrge äärega pannil või potis õli ja pruunista selles kana. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa karri ja sega, prae veel umbes minut. Sega hulka rosinad ja suhkur. Tõsta pann tulelt ära.

 Teisel pannil prae umbes viis minutit peenekshakitud sibulat ja seeni. Lisa seened ja sibul kanatükkidele, kalla peale kookospiim ja puljong. Maitsesta soola ja pipraga.

 Keeda karrit madalal kuumusel umbes 40 minutit ja serveeri basmati riisiga.