Antud retsepti leidsin toidutare.ee lehelt ja selle autoriks on Pille Enden. Modifitseerisin koguseid vastavalt oma maitsele.

Vaja läheb:

3 kanafileed

1 tshillipipar (või rohkem, kui roog peaks teravam olema

3 teelusikat valge veidi äädikat

natukene õli praadimiseks

1 punt rohelist sibulat

2 keskmist porgandit

8 supilusikat sojakastet

2 supilusikat mett

4 teelusikat maisitärklist

2 küüslauguküünt

6 mandariinist pressitud mahl

6 supilusikat vett

Talita nii:

Eemalda tshillipiptast seemned ja haki see peeneks. Lõika kana suupärasteks tükkideks.

Kuumuta pannil õli, lisa tshillipipar ja prae segades umbes pool minutit

Lisa pannile kana ja prae see  kuldpruuniks

Lisa pannile veiniäädikas, veidi soola ja sega korralikult

Valmista kaste – selleks sega sojakaste, mandariinimahl, mesi, maisitärklis ja vesi

Riivi porgand jämeda riiviga, haki sibul ja purusta küüslauk. Prae neid madalal kuumusel potis umbes viis minutit.

Lisa kanatükid koos tshilliga ning kalla peale kaste. Sega korralikult ja keeda madalal kuumusel umbes 5 minutit.

Vajadusel maitsesta soolaga

Serveeri munanuudlite või riisiga