Antud retsepti leidsin toidutare.ee lehelt ja selle autoriks on Pille Enden. Modifitseerisin koguseid vastavalt oma maitsele.
Vaja läheb:
3 kanafileed
1 tshillipipar (või rohkem, kui roog peaks teravam olema
3 teelusikat valge veidi äädikat
natukene õli praadimiseks
1 punt rohelist sibulat
2 keskmist porgandit
8 supilusikat sojakastet
2 supilusikat mett
4 teelusikat maisitärklist
2 küüslauguküünt
6 mandariinist pressitud mahl
6 supilusikat vett
Talita nii:
Eemalda tshillipiptast seemned ja haki see peeneks. Lõika kana suupärasteks tükkideks.
Kuumuta pannil õli, lisa tshillipipar ja prae segades umbes pool minutit
Lisa pannile kana ja prae see kuldpruuniks
Lisa pannile veiniäädikas, veidi soola ja sega korralikult
Valmista kaste – selleks sega sojakaste, mandariinimahl, mesi, maisitärklis ja vesi
Riivi porgand jämeda riiviga, haki sibul ja purusta küüslauk. Prae neid madalal kuumusel potis umbes viis minutit.
Lisa kanatükid koos tshilliga ning kalla peale kaste. Sega korralikult ja keeda madalal kuumusel umbes 5 minutit.
Vajadusel maitsesta soolaga
Serveeri munanuudlite või riisiga
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar