Vaja läheb:

1.5 kilo loomaliha, lõigatuna kuupsentimeetristeks tükkideksLoomalihahautis valge veini, sinepi ja märarõikakastmes

3 sibulat, hakituna

5 küüslauguküünt, purustatuna

50 grammi jahu

300 milliliitrit valget kuiva veini

300 milliliitrit loomalihapuljongit

3 supilusikat Worchestire kastet

1 supilusikas pruuni suhkrut

400 grammi shampinjone, viilutatuna

1 supilusikas Dijoni sinepit

1 supilusikas mädarõigast

4 supilusikat kohvikoort

3 supilusikat õli

hakitud peterselli

kartuliputru serveerimiseks

Talita nii:

1. Kuumuta paksupõhjalises potis õli ja pruunista selles kõrgel kuumusel loomalihakuubikud. Maitsesta soola ja pipraga. Eemalda loomalihakuubikud pannilt.

2. Alanda kuumus keskmisele ja aseta potti sibul ja küüslauk, prae segades umbes viis minutit.

3. Sega samal ajal kausis 100 milliliitrit veini jahuga – tuleks vaadata, et tükke sisse ei jääks. Kui saadud segu on ühtlane lisa ka ülejäänud vein.

4. Pane lihakuubikud tagasi pannile ja sega sibula ja küüslauguga. Lisa potti veini- ja jahusegu ning puljong ja aja hautis keema. Keeda umbes veerand tundi kuni see on paksenenud.

5.  Lisa Worchestire kaste ja suhkur. Sega korralikult ning maitsesta soola ja pipraga.

6. Kalla hautis kaanega ahjuvormi ja aseta kaheks tunniks 170 kraadini kuumutatud praeahju.

7. Sega kohvikoor sinepi ja mädarõikaga.

8. Kahe tunni möödudes võta ahjuvorm ahjust, lisa sinepi, koore ja mädarõika segu ning seened. Sega korralikult.

9. Pane vorm veel tunniks ajaks ahju.

10. Serveeri hakitud maitserohelise ja kartulipudruga.