Vaja läheb:
10 kana poolkoiba või kintsu
400 grammi peenemaid porgandeid, veeranditeks lõigatuna
2 sibulat, poolrõngasteks lõigatuna
veidi õli
50 grammi röstitud india pähkleid
punt koriandrit, hakituna
soola
Glasuuri jaoks:
100 grammi vedelat mett
1 teelusikas tabascot
2 supilusikat magusat tshillikastet
2 laimi mahl
1 laimi riivitud koor
2 apelsini mahl
1 apelsini riivitud koor
1 supilusikas riisiäädikat
1 supilusikas tomatipüreed
Talita nii:
1. Maitsesta kanatükid soolaga.
2. Kuumuta pannil õli ning pruunista kanatükid igast küljest.
3. Pane kanatükid ahjuvormi, lisa porgandid ning sibul ja veel veidi õli.
4. Sega kõik komponendid korralikult läbi ja küpseta 180 kraadi juures pool tundi.
5. Samal ajal valmista glasuur. Selleks sega kõik glasuuri koostisosad korralikult läbi.
6. Kalla glasuur kanale ja küpseta veel 10 minutit.
7. Lisa pähklid ja lase vormil veel 10 minutit ahjus olla.
8. Serveerimisel raputa peale koriander.
sõrmesuurune tükk ingverit, riivituna
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar