Vaja läheb:

10 kana poolkoiba või kintsu

400 grammi peenemaid porgandeid, veeranditeks lõigatunaIMG_4745

2 sibulat, poolrõngasteks lõigatuna

veidi õli

50 grammi röstitud india pähkleid

punt koriandrit, hakituna

soola

Glasuuri jaoks:

100 grammi vedelat mett

1 teelusikas tabascot

2 supilusikat magusat tshillikastet

2 laimi mahl

1 laimi riivitud koor

2 apelsini mahl

1 apelsini riivitud koor

1 supilusikas riisiäädikat

1 supilusikas tomatipüreed

Talita nii:

1. Maitsesta kanatükid soolaga.

2. Kuumuta pannil õli ning pruunista kanatükid igast küljest.

3. Pane kanatükid ahjuvormi, lisa porgandid ning sibul ja veel veidi õli.

4. Sega kõik komponendid korralikult läbi ja küpseta 180 kraadi juures pool tundi.

5. Samal ajal valmista glasuur. Selleks sega kõik glasuuri koostisosad korralikult läbi.

6. Kalla glasuur kanale ja küpseta veel 10 minutit.

7. Lisa pähklid ja lase vormil veel 10 minutit ahjus olla.

8. Serveerimisel raputa peale koriander.

sõrmesuurune tükk ingverit, riivituna