Vaja läheb:

2 suuremat  kanafileed, suupärasteks tükkideks lõigatunaSidrunimaitseline kanasupp kuskussi ja ubadega

1 sibul, tükeldatud

1.5 liitrit kanapuljongit

1 supilusikas tshillihelbeid (kasutasin türgi omasid, need on suhtkoht mahedad)

1 sidruni riivitud koor, pluss mahl pealetilgutamiseks

100 grammi aedoa kaunasid, paarisentimeetristeks tükkideks lõigatuna

75 grammi kuskussi

soola ja pipart

veidi oliivõli

punt koriandrit (ainult lehed), peenekshakituna

Talita nii:

1. Kuumuta potis veidi õli, lisa sibul, tshillihelbed ja sidrunikoor. Prae keskmisel kuumusel umbes 5 minutit.

2. Lisa puljong ja aja supp keema.

3. Lisa tükeldatud kana ja keeda umbes 5 minutit.

4. Lisa oad ja kuskuss ja keeda umbes 5 minutit, kuni kuskuss on pehme.

5. Maitsesta vajaduse korral soola ja pipraga.

6. Sega hulka koriander ja serveerimisel pigista peale sidrunimahla.