Vaja läheb:
2 suuremat kanafileed, suupärasteks tükkideks lõigatuna
1 sibul, tükeldatud
1.5 liitrit kanapuljongit
1 supilusikas tshillihelbeid (kasutasin türgi omasid, need on suhtkoht mahedad)
1 sidruni riivitud koor, pluss mahl pealetilgutamiseks
100 grammi aedoa kaunasid, paarisentimeetristeks tükkideks lõigatuna
75 grammi kuskussi
soola ja pipart
veidi oliivõli
punt koriandrit (ainult lehed), peenekshakituna
Talita nii:
1. Kuumuta potis veidi õli, lisa sibul, tshillihelbed ja sidrunikoor. Prae keskmisel kuumusel umbes 5 minutit.
2. Lisa puljong ja aja supp keema.
3. Lisa tükeldatud kana ja keeda umbes 5 minutit.
4. Lisa oad ja kuskuss ja keeda umbes 5 minutit, kuni kuskuss on pehme.
5. Maitsesta vajaduse korral soola ja pipraga.
6. Sega hulka koriander ja serveerimisel pigista peale sidrunimahla.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar