Vaja läheb:
10 kana poolkoiba, nahk eemaldatud
1 suurem sibul, poolitatud ja viilutatud
8 tervet küüslauguküünt, puhastatud
2 keskmist tshillipipart, seemned eemaldatud ja tükeldatud
350 ml punast kuiva veini
350 ml kanapuljongit
800 grammine purk konserveeritud tomateid, vedelik eemaldatud
3 supilusikat konserveeritud tomatipüreed
1/2 teelusikat kuivatatud tüümiani
2 supilusikat suhkrut
soola ja pipart
2 supilusikat oliivõli
haktiud peterselli garneermiseks
Talita nii:
1. Aja õli paksupõhjalises potis kuumaks, lisa sibul ning küüslauk ja valmista keskmisel kuumusel segades 10 minutit.
2. Lisa potti tshillipipar, sega ja jätka valmistamist veel minutijagu
3. Kalla potti vein, lase sellel keema tõusta ja umbes minutijagu podiseda.
4. Lisa potti puljong, tomatid, tomatipasta ning tüümian. Tee tomatid puulusika abil väiksemateks tükkideks.
5. Lase kaste keema tõusta ja maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
6. Lisa potti kanakoivad – jälgi, et need oleks kastmega kaetud.
7. Keeda kastet keskmisel kuumusel umbes 50 minutit.
8. Garneeri haktiud peterselliga ja serveeri pasta või kartulipudruga.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar