Vaja läheb:

10 kana poolkoiba, nahk eemaldatud Kanakoivad tshilli - veinikastmes

1 suurem sibul, poolitatud ja viilutatud

8 tervet küüslauguküünt, puhastatud

2 keskmist tshillipipart, seemned eemaldatud ja tükeldatud

350 ml punast kuiva veini

350 ml kanapuljongit

800 grammine purk konserveeritud tomateid, vedelik eemaldatud

3 supilusikat konserveeritud tomatipüreed

1/2 teelusikat kuivatatud tüümiani

2 supilusikat suhkrut

soola ja pipart

2 supilusikat oliivõli

haktiud peterselli garneermiseks

Talita nii:

1. Aja õli paksupõhjalises potis kuumaks, lisa sibul ning küüslauk ja valmista keskmisel kuumusel segades 10 minutit.

2. Lisa potti tshillipipar, sega ja jätka valmistamist veel minutijagu

3. Kalla potti vein, lase sellel keema tõusta ja umbes minutijagu podiseda.

4. Lisa potti puljong, tomatid, tomatipasta ning tüümian. Tee tomatid puulusika abil väiksemateks tükkideks.

5. Lase kaste keema tõusta ja maitsesta soola, pipra ja suhkruga.

6. Lisa potti kanakoivad – jälgi, et need oleks kastmega kaetud.

7. Keeda kastet keskmisel kuumusel umbes 50 minutit.

8. Garneeri haktiud peterselliga ja serveeri pasta või kartulipudruga.