Tänane postitus tuleb taimetoidu valdkonnast. Seda sööki saab nautida nii iseseisvalt kui ka näiteks lisandina keedetud või aurutatud riisi juurde. Eriti hästi sobib teda serveerida koos lusikatäie maitsetamata jogurtiga. Kui konservläätsesid ei ole saada saab sama edukalt kasutada ka kuivatatud varianti, mis tuleks ennem muidugi läbi keeta.

 

 

 

 

Vaja läheb:

1 suurem sibul, peenekshakituna

2 küüslauguküünt, peenekshakituna

1/2 tshillipipart, peenekshakituna, seemned eemaldatud

1 400 grammine purk konservläätseid, ilma vedelikuta

1 400 grammine purk purustatud tomateid

1 400 gramm konservubasid, ilma vedelikuta

peotäis hakitud koriandrit

soola ja pipart maitsetamiseks

Talita nii:

1. Kuumuta potipõhjas õli ka prae selles sibulat, küüslauku ja tshillit umbes 5 minutit.

2. Lisa tomatid ja läätsed, sega korralikult ja lase madalal kuumusel 10 minutit podiseda

3. Loputa oad külma veel all korralikult läbi, lisa need potti ja keeda veel paar minutit.

4. Sega sisse koriander ja maitsesta rooga soola ning pipraga.