Leidsin veel ühe huvitava retsepti kanatiibade tegemiseks. Olid päris head, tunda oli nii magusat meemaitset kui adzhika teravust. Ma soovitaks selle retsepti puhul kasutada õiget adzhikat – näiteks sellist, mida turul müüakse. Poe oma on liiga lahja, pakun, et selle kasutamisel võiks kogust vähemalt kahekordistada. Retsepti leidsin venekeelsest kokandusajakirjast Kulinarnõi praktikum.
Vaja läheb:
1 kilo kanatiibasid
100 grammi majoneesi
1 supilusikas mett
1 supilusikas adzhikat
1 teelusikas kurkumit
1 sidruni mahl
maitserohelist serveerimiseks
Talita nii:
1. Sega suuremas kausis omavahel majonees, sidrunimahl, kurkum, mesi ja adzhika.
2. Pane kaussi kanatiivad ja sega korralikult. Vaata, et tiivad oleks marinaadiga ilusasti kaetud.
3. Marineeri tiibu külmikus minimaalselt 4 tundi, aga soovitavalt üleöö.
4. Küpseta tiibu ahjus 220 kraadi juures umbes 35 minutit, kuni nad on kenad ja kuldpruunid!
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar