Retsept pärineb Mridula Baljekari raamatust Curry lovers cookbook ja peaks sobima hästi neile, kes küll armastavad india toitu, aga mitte liiga teravat..

Vaja läheb:

2 sibulat

2 supilusikat tomatipastat

60 grammi india pähkleid

1 1/2 teelusikat garam masalat

2 küüslauguküünt

1 teelusikas tshillipulbrit

1 supilusikas sidrunimahla

1/2 teelusiat kurkumit

1 triiki teelusikas soola

2 supilusikat maitsestamata jogurtit

väiksem punti haktiud koriandrit (kinza)

2 teelusikat rosinaid

500 grammi kanaliha (filee või nahata kintsuliha)

200 grammi shampinjone

3 – 4 detsiliitrit vett

1 teelusikas suhkrut

soola ja pipart lõplikus maitsestamiseks

õli praadimiseks

Talita nii:

1. Haki sibul suuremateks tükkideks ja püreesta see köögikombainis või saumikseriga.

2. Lisa küüslauk, tomatipasta, pähklid, garam masala, tshilli, sidrunimahl, kurkum, sool ja jogurt ja püreesta kõik ühtlaseks massiks.

3.  Kuumuta pannil natuke õli ja kalla saadud mass pannile. Prae seda madalal kuumusel pidevalt segades umbes minut.

4. Lisa pannile hakitud koriander (jäta veidi ka serveerimiseks), suupärasteks tükkideks lõigatud kana ning rosinad. Prae segades veel paar minutit.

5. Lisa pannile viilutatud shampinjonid ja kalla peale vesi.  Soovitan algatuseks kallata 3 detsiliitrit ning kui hiljem kaste tundub olevat paks saab vett veel veidi lisada. Lisa ka veidi suhkrut.

6. Aja kaste keema ja keeda madalal kuumusel umbes 10 minutit kuni kana on valmis.

7. Maitsesta kastet soola ja pipraga ning serveeri basmati riisi ja maitsestamata jogurtiga.