Tänane söök on mõeldud suvistele grillijatele. Selle algne retsept on järgmine:

– 1kg seakaelakarbonaadi
– 150gr sibulat
– 4 keskmist küünt küüslauku
– 10 gr grillmaitseainet
– 10gr soola
– 30 gr chilli garlic sauce
– 50-100gr Felixi teravat tomati ketšup
– 10gr Felixi sinepit
– 1 tl suhkrut

Olen söönud selle marinaadiga tehtud šašlõkki ja see oli tõeliselt hea – piisavalt vürtsikas ja pehme. Täna proovisin teha sama asja, kuid paraku ei leidnud kõiki õigeid asju poest ja seega on minu marinaadi retsept järgmine:

– 1kg seakaelakarbonaadi
– 150gr sibulat
– 4 keskmist küünt küüslauku
– 10 gr grillmaitseainet
– 10gr soola
– 30 gr Felixi Pastakaste peproni & küüslauguga
– 50-100gr Felixi Chili kaste originaal
– 10gr Felixi sinepit
– 1 tl suhkrut

Segage kogu mudru omavahel hästi sassi ning lisage mõnusalt parajad sealihakarbonaadi tükid. Praeguseks pole mul veel õrna aimugi milline see liha nüüd välja tuli. Hetkel marineerib see mu külmkapis ja tõenäoliselt homme või ülehomme saan ära proovida. Kui olete katsetanud, siis andke mulle ka teada. Ma ise panen oma arvamuse siia alla kommentaaridesse nii pea kui olen järgi proovinud.