Jäin selle katsetusega väga rahule. Kasutada saab nii kalkunifileed kui kintsuliha. Kalkuni puudumisel saab sama edukalt kasutada kana.

Vaja läheb:

500 grammi kalkunifileed väikeste tükkidena

1 peeneks hakitud sibul

150 grammi viilutatud shampinjone

2 detsiliitrit kanapuljongit

1 teelusikas tomatipastat (võib ka rohkem)

2 detsiliitrit valget kuiva veini

150 grammi kõlmutatud herneid

2 teelusikat maisitärklist

natukene õli

soola/pipart/suhkrut

5 supilusikat hapukoort

Talita nii:

Prae kalkunitükid kuumal pannil väheses õlis pruuniks. Maitsesta soola ja pipraga. Järgmiseks võta paksupõhjaline pott ja prae selles madalal kuumusel seeni ja sibulat umbes 5 minutit. Lisa potti puljong, tomatipasta, herned  ja vein ning kuumuta kaste keemiseni. Kui kaste on keema tõusnud lisa kalkunitükid, kata pott kaanega ja lase sellel umbes 10 minutit podiseda. Järgmiseks sega maisitärklis hapukoorega ja lisa  see kastmesse. Sega ja lase kastmel uuesti keema tõusta. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral vähese suhkruga.