Vaja läheb:

Kanavarraste jaoks:

900 grammi kanafileed

125 milliliitrit oliivõli

2 supilusikat sojakastet

2 supilusikat õunaäädikat

2 supilusikat pruuni suhkrut

2 supilusika jaga värsket, riivitud ingverit

2 peenekshakitud küüslauguküünt

Kastme jaoks

3 detsiliitrit kookospiima

2 teelusikat punast karripastat

2 detsiliitrit maapähklivõid

1,5 detsiliitrit kanapuljongit

1/2 detsiliitrit pruuni suhkrut

2 supilusikat laimimahla

1 teelusikas soola

Talita nii:

Lõika kanafileed pikupidid umbes sentimeetripaksusteks ribadeks.  Püreeri ülejäänud aintetest marinaad (ainult nendest, mis kanavarraste all on. Laota kanaribad ühtlese kihina kausi põhja ja kalla marinaad peale. Sega korralikult, kata kilega ja aseta 24 tunniks külmkappi. Vahetevahel võiks neid veel segada, et kanaliha ühtlaselt marineeruks.

Leota bambusest grillvardaid tunnikene vees ja topi siis kana siksakis varrastele.

Küpseta grilli valmis, selleks võiks kuluda 5 minutit mõlema külja jaoks.

Kastme valmistamiseks kuumuta kookospiim potis keemiseni, lisa karripasta, pähklivõi, puljong ja suhkur. Sega ühtlaseks ja kuumuta veel paar minutit. Kui kaste tundub liiga paks lisa puljongit. Tõsta tulelt ja lisa laimimahl ning sool.