Krista – nagu lubatud panen selle retsepti siis kohe ka ülesse!

Vaja läheb:

Tainas

6 muna

1 detsiliiter jahu

5 detsiliitrit piima

pool teelusikat paprikat

soola

Täidis

1 karp tuunikalatükke vees

1 karp tuunikala tomatis

peaotäis  hakitud rohelist

3 detsiliitrit 30% hapukoort

sorts sidrunimahla

pipart

pealeraputamiseks juustu

Talita nii:

Sega tainakomponendid vedelaks tainaks. Asteta ahjuplaadile küpsetuspaber ja määri see kergelt õliga. Kalla tainas plaadile ja küpseta 170 kraadi juures umbes 20 minutit, kuni tainas on hüübinud.  Lase umbes 5 minutit seista ja siis aseta tainale, ahjuplaadi peale teine küpsetuspaber ning keera plaat kiire liigutusega ringi. Ehk siis jääb ennem all olnud pool nüüd üles. See samm on muideks puhtalt vabatahtlik ja selle ainsaks eesmärgiks on anda rullile kenam välimus – kenasti küpsenud pool jääb välja. Edasi valmista täidis. Nõruta tuunikalakonservidest vedalik, sega need maitserohelise ja hapukoorega, lisa sidrunimahl ja maitsesta soola ning pipraga. Määri saadud segu taignale, aga jäta äärtest paar sentimeetrit katmata.  Keera tainas küpsetuspaberi abil ettevaatlikult rulliks – analoogselt tullbiskviidile. Raputa peale juustu ja pane rull veel veerand tunniks ahju.