Vaja läheb:
4 umbes 150 grammist veiselihalõiku
jahu paneerimiseks
soola ja pipart
4 muna
riivsaia paneerimiseks
sidrunisektoreid serveerimiseks
Talita nii:
Pane lihalõik toidukile vahele ja lihahaamri abil vasarda see umbes poole sentimeetri paksuseks. Toidukile on vajalik, sest muidu võivad lihalõigud kergesti puruks minna. Vaata, et liha oleks igalt poolt ühtlase paksusega. Maitsesta liha soola ja pipraga. Pane liha jahusse ja raputa seda kergelt, et liigne jahu maha tuleks. Siis aseta liha munasse ja lõpuks riivsaia sisse. Vaata, et liha oleks korralikult riivsaiaga kaetud. Kuumuta pannil õli. Õli peaks olema nii palju, et liha poolestsaati selle sees oleks. Prae mõlemalt poolt umbes kolm minutit. Serveerimisel pritsi lihale sidrunimahla.
2 arvamust to 'Viini šnitsel'
20/12/2010
njämmu oli. aitähh 🙂
21/12/2010
Aga palun! Pean tunnistama, et ka üks mu oma lemmikuid!
Kirjuta oma kommentaar